Ik ben Nicole Binnendijk en ik begeleid met veel plezier jullie Lachworkshop.

Via mijn Lachworkshops help ik groepen om zich gelukkiger en meer verbonden te voelen door het gebruik van de lach. Het is even eenvoudig, als effectief en vooral erg leuk!

Ik merk telkens weer dat het samen lachen enorm goed doet. Niet alleen in de workshop zelf. Ook daarna blijft het effect nog lang voelbaar. Op deze manier ontstaat er een positief gevoel bij de deelnemers, die zich vertaalt in meer geluk en verbinding. Daar draag ik graag aan bij!

Blije kinderen lachen uit zichzelf al heel veel. Heerlijk om te zien, vind ik dat. Zelf heb ik pas als volwassene geleerd om mijn lach volop te laten klinken. Ik ben er nog altijd dankbaar voor.
Het maakt ook dat ik uit ervaring weet dat lachen voor iedereen een optie is. Soms is het gewoon een kwestie van oefenen. En daar help ik jullie bij.

Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een betere plek zal zijn wanneer meer mensen regelmatig lachen en hun lach delen met anderen. Wat denk jij?

Neem even contact met mij op voor persoonlijk overleg over hoe een lachworkshop er voor jou/jullie uit kan zien en wat het op kan leveren.
Ik help je graag en je krijgt een vrijblijvend voorstel.